Lily Allens Twitter-tirade

(10.10.2012, sist oppdatert 10.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lily Allen er ikke redd for å si det hun mener. Nylig tvitret hun i strie strømmer om menn, abort og alenemødre.

Den 27 år gamle artisten Lily Allen fikk en datter i fjor, og nå venter hun sitt andre barn med mannen Sam Cooper. I sommer annonserte hun for øvrig at hennes nye artistnavn er Lily Rose Cooper. I en rekke Twitter-meldinger fortalte hun nylig om sine meninger om blant annet selvbestemt abort.

 

«Kan dumme idiot-karer slutte å fortelle kvinner hvorvidt de har rett til å ta abort, vær så snill? #nokernok» lød én melding. En annen: «Den dagen antall alenefar-husholdninger er like mange som alenemor-husholdningene, er den dagen jeg skal begynne å lytte til meningene deres».

 

Artisten vokse selv opp med moren, etter at skuespillerfar Keith Allen forlot familien, skriver The Sun. I strømmen av meldinger applauderer Lily fedre som tar godt vare på barna sine, men konkluderer med at tilfellet ganske ofte er motsatt. Hun skriver også: «OK, babyer er skjønne, men temmelig mye arbeid».

 


Les alt om Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews