- Lily Allen vender tilbake

(15.05.2012, sist oppdatert 15.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lily Allen har trukket seg tilbake til et roligere liv på landet etter at hun ble mamma. Men kilder hevder sangeren savner byen.

Og nå planlegger hun et musikalsk comeback, meldes det. London-fødte Allen ble mor til Ethel Mary i november i fjor, og har flyttet ut på landet med ektemannen Sam Cooper. Men nylig ble hun observert i London igjen, hvor hun festet med venner. Og kilder sier 26-åringen er ivrig etter å pleie popstjernekarrieren igjen. En kilde nær henne fortelle:

 

- Lily er redd hun er for ung til å slå seg til ro på landet. Etter en natt på byen, sa hun til venner: «Det føltes godt å slippe ut håret. Landsbylivet kan bli litt kjedelig».

 

Kilden fortsetter:- Lily elsker Ethel mer enn noe og ville aldri byttet bort det å være mamma. Hun liker også å bo på landet men savner aspekter fra sitt gamle liv. Hun sier hun vil finne den rette balansen nå, mellom å være forelder og den litt røffere siden av henne.

 

Lily Allen tok mammaperm og har ikke drevet med musikk de siste par årene. Men kilden sier Allen nå er ivrig etter å komme i gang igjen.

 

- Hun jobber igjen og har flere musikkprosjekter på gang. Også motemerket hennes må jobbes med, og hun ser nå på fremtidige karrieremuligheter, sier kilden til magasinet Closer.

(©NTB)

 


Les alt om Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews