Lily Allen trives i ekteskapet

(23.10.2012, sist oppdatert 23.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Lily Allen trives som gift. Så godt har hun det, sier hun, at hun føler seg velsignet.

Den 27 år gamle sangeren giftet seg med Sam Cooper i fjor. Nå sier hun at ekteskapet har overgått alle hennes forventninger.

 

- Jeg har et fint hus, en hushjelp og en personlig assistent. Dessuten har jeg en flott mann som hjelper meg mye. Jeg kunne ikke gjort dette på egen hånd, sier hun i et intervju med The Sun.

 

27 år gamle Lily Allen og ektemannen har en 11 måneder gammel datter, Ethel. Nå venter hun parets andre barn og kan trenge all den hjelp hun kan få. I intervjuet sier hun at hun ikke oppdrar egne barn på samme måte som hun selv ble fostret opp: - Når du selv får barn så ser du på foreldrene dine og tenker, «Vil jeg oppdra barna mine på samme måte». Svaret er, nei ikke nødvendigvis, sier hun:

 

- Jeg ble tatt med til Glastonbury-festivalen hvert år. Dit vil jeg ikke ta med Ethel, men det har en mer egoistisk grunn, dit vil jeg nemlig dra og ha det gøy selv.

 

Britiske Lily Rose Beatrice Allen er datter av skuespilleren, komikeren og musikeren Keith Allen og filmprodusent Alison Owen. Hun er kjent blant annet for låten «Smile».

 

 


Les alt om Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews