Lily Allen tok seg en blås

(29.08.2007, sist oppdatert 29.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Amy Winehouse har vært ute å kjøre den siste tiden. Nå er det hennes engelske artistkollega Lily Allen det gjelder.

«Smile»-sangeren ble mandag fotografert under Notting Hill Carnival i London med en stor, håndrullet røyk, meget mulig en sigarett som inneholdt cannabis.

 

Lily besvimte kort etter at bildet ble tatt. Hun hadde helt i seg mengder av alkohol hele dagen, og falt sammen på fortauet utenfor puben The Cow og måtte hjelpes opp på ustøe bein av betjeningen i restauranten Rosa‘s Dining Room.

 

De fikk i henne opptil flere glass med vann og en kopp med kruttsterk kaffe, tilstrekkelig til at popstjernen kunne settes i en drosje som kjørte Lily hjem til leiligheten hennes nord i London, skriver nettstedet Female First.

 

- Folk stimlet sammen rundt henne og tok bilder av Allen helt til en av de ansatte kom til unnsetning. De fikk henne inn i restauranten for å forhindre at hun ble beglodd, sier en kilde.

 

Tidligere på dagen var Allen involvert i ytterligere en pinlig situasjon da en pint med Guinness ble helt over hodet hennes.

 

Det skjedde da Lily hoppet opp på scenen under en opptreden med reggaestjernen Bobby Kray og dyttet ham av podiet så hun selv kunne synge. Bobby svarte med å helle ølglasset over henne, noe som fikk publikum til å juble og Lily til å trekke seg molefonkent ut til siden av scenen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse og Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews