Lily Allen raser i vekt

(08.10.2007, sist oppdatert 08.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lily Allen har tidligere vært en talskvinne for runde former og har flere ganger gått ut og kritisert moteverdenen for at de produserer for små klær. Nå raser hun selv i vekt - og sier det skyldes hypnose.

Lily Allen skal angivelig ha gått ned flere klesstørrelser etter å ha underlagt seg hypnose, melder Daily Mail. Nå er hun ifølge seg selv omprogrammert til å like grønnsaker og trening.

 

- Jeg har aldri vært mer fornøyd, sier den britiske sangfuglen om forvandlingen.

 

Allen skal ha gått ned fra klesstørrelse 40 til 36. Selv sier hun følgende: - Etter hypnosen vil jeg gå på trening hver dag, ellers har jeg det ikke bra med meg selv.

 

Lily Allen er ikke den første stjernen som har klart å kvitte seg med noen kilo ved hjelp av hypnose. Også modellen Sophie Dahl og Ginger Spice Geri Halliwell snakker varmt om metoden, ifølge Daily Mail.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews