Lily Allen med gresskar og mage

(01.11.2011, sist oppdatert 01.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det later til at halloween er en bra tid å vise fram gravide mager på.

Også Lily Allen gjorde det - hun la ut et bilde på Twitter, der hun poserte uten kostyme, men med gresskaret hun hadde skåret ut. Og en solid mage.

 

«Meg, kulemage og gresskar», tvitret Allen, som kaller seg MrsLRCooper på nettstedet. Og røper litt fra hjemmelivet når hun forteller at gresskaret ble skåret ut mens hun satt og så på «X Factor».

 

Lily Allen giftet seg med Sam Cooper i juni, og dette er deres første barn. Hun har vært gjennom to aborter, som gikk svært innpå henne, og hun har beskrevet det som «en lang kamp». Nå bor hun på landet, og sa nylig i et intervju med bladet ES:

 

- Jeg er lykkeligst på kjøkkenet, når jeg blar i en interiørbok, limer inn oppskrifter i kokeboken, steller med Aga-komfyren, klapper hundene og sniker meg unna telefonselgere. Tro det eller ei, jeg er 26 år og brukte å være en popstjerne. Jeg vet det, det er underlig.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.391 sec - 1 pageviews