Lily Allen: - Jeg venter barn

(05.08.2010, sist oppdatert 05.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Lily Allen og kjæresten, forretningsmannen Sam Cooper, venter smått, skriver The Sun.

Paret venter ifølge den britiske tabloiden sitt første barn, og det er Lily Allen selv som bekrefter nyheten, melder avisen. Allen (25) og Cooper (32) fortalte nyheten til venner og familie etter å ha vært på ultralyd.

 

Til The Sun sier popsangeren at hun er tre måneder på vei, og legger til: - Det sier seg selv at vi begge er i lykkerus.

 

Paret har vært sammen siden juli 2009, men avisa skriver at de to har vært venner i årevis. Og det var en forelsket Allen som nylig uttalte seg om kjæresten til pressen: - Sam behandler meg annerledes. Han sier at han skal passe på meg i all evighet. Det er det jeg egentlig alltid har ønsket meg. En som vil passe litt på meg. Jeg har vært med karer som ser seg i speilet før vi går ut. Det gjør meg kvalm, for da vet jeg at det ikke er meg de er interessert i.

 

Allen har de siste månedene stadig hintet om at hun vil ta seg en lengre pause fra popscenen for å fokusere på andre aspekt i livet. Hun har også kjøpt seg et hus på landet - og har ifølge kilder lenge hatt lyst til å starte en familie. Hun har også trukket seg fra et par spillejobber i løpet av festivalsommeren.

 

I desember 2007 avslørte Lily Allen at hun ventet barn med Chemical Brothers-kjæresten Ed Simmons - men hun aborterte tidlig i svangerskapet.

(©NTB)

 


Les alt om Lily Allen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews