Donerte Richardsons organer

(26.03.2009, sist oppdatert 26.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Familien til Natasha Richardson bestemte seg for å donere organene hennes bort til pasienter som de kanskje kunne redde livet til.

En venn av familien sier til People at organdonasjon var «veldig Natasha»:

 

- Hun brukte så mye tid på å kjempe mot stigmatiseringen av aids, og et slikt menneske ville naturlig nok også være for organdonasjon. Da kunne i det minste noe godt komme ut av tragedien.

 

Familien skal ha tatt beslutningen mens Richardson (45) ble holdt kunstig i live etter den fatale ulykken i Canada, der hun slo hodet sitt i et fall i slalåmbakken, noe som forårsaket en blødning mellom skallebeinet og hjernen.

 

Liam Neeson, som var gift med Natasha i 14 år, har ifølge familievennen Blaine Trump det «greit».

 

- Han sier familien trenger å komme videre. Det vil ta tid å ta dette til seg. De vil ta et steg av gangen. Med gode venner ved sin side vil de komme seg gjennom de tøffe dagene som ligger foran dem, sier Trump.

 

Neeson forventes å vende tilbake til innspillingen av filmen «Chloe» i Toronto, mens parets sønner Micheal (13) og Daniel (12) skal tilbake på skolen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Liam Neeson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews