Ukjent stjerne i «Django Unchained»

(16.07.2012, sist oppdatert 16.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

En lang rekke skuespillerkjendiser er om bord for Quentin Tarantinos kommende westernfilm «Django Unchained». Men blant de mer ukjente stjernene er hesten til Jamie Foxx.

- Han har en stor rolle i filmen, sier regissør Tarantino om hesten Cheetah, som i «Django Unchained» går under rollenavnet Tony.

 

Foxx selv spiller hovedrollen som Django, den tidligere slaven som vil befri kona fra en brutal plantasjeeier (Leonardo DiCaprio). Skuespilleren begynte med ridning som hobby for fire år siden, etter å ha fått Cheetah i bursdagsgave.

 

- Jeg møtte på dette cinematiske geniet, som jeg kaller ham, Quentin Tarantino. Han sier han har en westernfilm og jeg sier «vel, jeg har tilfeldigvis en hest». Det som var enda mer magisk var at jeg trente på min egen hest, og nå er den med i filmen, sier Jamie Foxx til , som også kan bringe en video av paret.

 

«Django Unchained» har premiere i USA i romjulen, mens norsk premiere følger 8. februar. På rollelisten - i tillegg til Foxx og hesten hans - står blant andre Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Don Johnson, Zoe Bell og Jonah Hill.

(©NTB)

 


Les alt om Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews