Strippere forandret Pitts liv

(24.01.2007, sist oppdatert 24.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt opplyser at det var en stripper som fikk ham til å velge skuespilleryrket.

En av hans første jobber var nemlig å kjøre strippere rundt på oppdrag til utdrikkingslag og ungkarsfester. Han plukket dem opp, og ute på oppdragsstedet samlet han inn pengene, spilte de dårlige Prince-kassettene og fanget opp jentenes klær. Til Newsweek forteller Pitt:

 

- Det var ingen sunn atmosfære, og det ble veldig deprimerende. Etter to måneder gikk jeg for å si opp, og fyren sier han har dette siste oppdraget. Så jeg påtok meg det, og denne jenta som jeg aldri hadde møtt før var i en skuespillerklasse, undervist av en mann kalt Roy London (en berømt instruktør). Jeg gikk og så hva dette var, og det fikk meg inn på veien til her jeg nå er.

 

Brad Pitt fastslo deretter at det kort og godt var stripperne som forandret livet hans!

 

Det var under et arrangement i Hollywood, arrangert av Newsweek der flere Oscar-aktuelle skuespillere ble intervjuet foran publikum, at Brad Pitt røpet dette. Han sørget også for å erte sin kollega og rival Leonardo DiCaprio. Sistnevnte klaget over at han ble sett på «som et stykke pent kjøtt» etter «Titanic»-suksessen:

 

- Det er jo det du er! påpekte Brad Pitt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews