Skadd under Tarantino-innspilling

(03.10.2011, sist oppdatert 03.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Christoph Waltz fikk hoften ut av ledd under innspillingen av Quentin Tarantinos nye film «Django Unchained».

Det går hardt for seg når Tarantino lager western, men Waltz lar seg ikke stoppe, melder People. Etter skaden, som inntraff på hesteryggen, er han snart klar for å sette seg i salen på ny.

 

Waltz ble berømt for innsatsen i sin forrige Tarantino-film, «Inglourious Basterds», som resulterte i en Oscar for rollen som den grusomme nazisten.

 

I «Django Unchained» spiller Waltz en tysk tannlege som er blitt dusørjeger. Han frigjør en slave kalt Django og lærer ham opp. Men tannlegen drømmer om å vinne tilbake kona fra en skurkaktig rancheier.

 

På rollelisten står også Leonardo DiCaprio og Samuel L. Jackson. Mens Kevin Costner - som skulle spilt sadistisk slaveeier - måtte trekke seg på grunn av stevnekollisjon med andre avtaler.

(©NTB)

 


Les alt om Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews