Rihanna er på boligjakt

(26.03.2009, sist oppdatert 26.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna har vært på jakt etter hus i Hollywood Hills.

Sangeren skal ha brukt mandagen til å se på boliger i det eksklusive området i Los Angeles som fra før av huser kjentfolk som Leonardo DiCaprio, Nicole Richie og Cameron Diaz, ifølge nettstedet X17Online.

 

Rihanna (21) skal visstnok også ha tatt en kikk på Christina Aguileras tidligere bolig i Hollywood, som ligger nærmere byens butikker og klubber enn hennes nåværende hjem i det rolige nabolaget Los Feliz.

 

Mens Rihanna tar seg en pause fra arbeidet, har Chris Brown, som er siktet for å ha slått og truet henne i forrige måned, funnet det vanskelig å konsentrere seg om å spille inn sitt nye album.

 

Sangeren Tyrese Gibson - som står nær den 19 år gamle artisten - sier at siktelsen plager ham og gjør at han har det tungt.

 

- Selv om det ser ut som om han klarer dette bra, så sliter det virkelig på ham. Folk som meg og P. Diddy prøver bare å gi ham kjærlighet og holde humøret hans oppe mens han går gjennom alt dette, og det er mange som gjør det samme for Rihanna. Jeg prøver ikke å rettferdiggjøre det, for galt er galt, men vi som underholdere har ulempen med å «vokse opp på scenen» - med mange folk som ser på oss, sier Tyrese til magasinet People.

 

Chris Brown skal møte i retten 6. april for å svare på siktelsen mot ham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews