Pitt og Jolie gikk i hekken

(14.01.2009, sist oppdatert 14.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-paret Brad Pitt og Angelina Jolie måtte presse seg gjennom hekken for å komme til VIP-avdelingen da de skulle feste før Golden Globe-prisutdelingen lørdag kveld.

Paret var invitert til fest hos Paramount av verten Brad Grey til Chateau Marmont i Hollywood, der også stjerner som Leonardo DiCaprio og Robert Downey Jr. var på plass. Men de måtte brøyte seg gjennom buskaset der de fulgte Grey for å ta en snarvei til det avsperrede festlokalet.

 

- Brad syntes det var greit, men Angelina så litt motvillig ut. Hun gikk jo tross alt med høye hæler og en pen kjole! Brad hadde en Heineken i den ene hånda og Angelinas i den andre og sa: «Kom igjen, jente - du kan klare det!» Og så tok han henne med gjennom hekkene til VIP-seksjonen, sier en kilde til magasinet OK!.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Serana
20.01.2009 17:39
One of the most beautiful couple!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews