Overtar Zac nakenrolle fra Radcliffe?

(13.10.2008, sist oppdatert 13.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron nevner selv muligheten for å spille hovedrollen i Broadway-oppsetningen av «Equus», som «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe i dag innehar.

Rollen som den mentalt forstyrrede Alan Strang, som stikker ut øynene på hester og rir naken på dem, innebærer at Efron må kaste klærne. Det kan bety en sjanse for tenåringsidolet fra Disney-filmene «High School Musical» til å vise at han takler mer modne roller også.

 

Det var Efron som nevnte rollen da han var i London for å kaste glans over premieren på «High School Musical 3: Senior Year», skriver tabloiden The Sun:

 

- Du vet den Daniel Radcliffe-rollen på Broadway, vel, den er blitt nevnt for meg, sa han til pressen. Folkene bak Broadway-oppsetningen har foreløpig ikke kommentert Zac Efrons utsagn. Forestillingen åpnet i New York i september.

 

Nå som «High School Musical»-eventyret går mot slutten, leter han etter nye roller. Første film han gjorde er den ferske «Me and Orson Welles», der han spiller mot Claire Danes, og Efron sies å være i samtaler om å gjøre en nyinnspilling av 80-tallsfilmen «Footloose».

 

- Jeg ville elsket å ha satt meg ned med og snakket med Leonardo DiCaprio og Johnny Depp og spurt dem ut om deres tidlige karrierer, sier Efron.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews