Kerry Washington forsvarer slaverolle

(19.12.2012, sist oppdatert 19.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kerry Washington spiller slave i Quentin Tarantinos nye film «Django Unchained», et rollevalg hun innser at kan oppfattes som kontroversielt.

- Hvis jeg sa at det er greit å spille advokat, men ikke tjenestepike, at det er greit å spille professor, men ikke slave, ville det være litt som å spytte på arven fra bestemor, som var stuepike i Park Avenue i mange år, eller forfedrene mine i Sør-Carolina, som kom fra slaveri, sier Washington til magasinet Uptown Girl.

 

I Tarantinos nye westernfilm møter vi også skuespillere som Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio og Samuel L. Jackson.

 

- Det som er interessant med historiefortelling, er at vi kan leve oss inn i andres opplevelser halvannen time i mørket, og i denne prosessen lærer vi noe om oss selv. For meg er det dette det handler om, sier Washington.

 

Det var for øvrig en planlagt festpremiere for filmen i Los Angeles tirsdag. Tarantino er kjent for sine voldelige filmer, og på grunn av Newtown-massakren ble festen og pressedekningen avlyst, skriver Daily Mail. Det ble i stedet holdt en privat visning.

(©NTB)

 


Les alt om Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews