- Kate Winslet giftet seg

(27.12.2012, sist oppdatert 27.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Titanic»-stjernen og tobarnsmammaen Kate Winslet tok steget til alters med kjæresten Ned RocknRoll i New York tidligere denne måneden.

En kilde sier til The Sun: - Det var en veldig romantisk og privat seremoni.

 

Bare 12 av parets venner, inkludert «Titanic»-kollega Leonardo DiCaprio, skal ha vært til stede. DiCaprio skal endatil ha fulgt Winslet til alters - og «gitt henne fra seg». Seremonien fant sted i en ombygd låve.

 

Kilden sier: - Kate og Ned giftet seg på en romantisk og ganske privat måte. Men de planla dette en stund. De er begge så lykkelige og veldig forelsket. Kate er privat av seg og ville ikke dele dette med mange. Hun spurte Leo om å føre henne til alters da de to er bestevenner.

 

Selv skuespillerens nære familie skal nå være overrasket over ekteskapsinngåelsen. Ned Rocknroll sin familie er ifølge kilder sjokkert, og faren Robert siteres på: - Dette er ikke noe vi vet noe om, men ingenting overrasker oss når det gjelder de to.

 

Winslet og hennes Ned, som opprinnelig het Abel Smith, forlovet seg i sommer etter et år med dating. En venn sier: - Kate har aldri sett så lykkelig ut. Etter at hun traff Ned har alt gått veldig fort.

 

 

Winslet har datteren Mia (12) fra ekteskapet med Jim Threapleton, og sønnen Joe (9) fra ekteskapet med Sam Mendes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews