Hinter om «Trainspotting»-oppfølger

(01.04.2011, sist oppdatert 01.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Dersom manuset er bra nok, utelukker ikke Ewan McGregor at han blir med på å lage en oppfølger til «Trainspotting».

McGregor fikk sitt gjennombrudd i 1996-filmen, og er klar over at mange gjerne vil se ham om igjen som junkien Renton. Han medgir at presset har sin virkning.

 

- Det er fremdeles det første folk spør meg om når de kommer bort til meg på gaten, sier han i følge The Sun:

 

- Jeg vil ikke bare avfeie det før jeg har sett et manus. Jeg ville ikke likt å være den som satte hindringer i veien for det, særlig hvis alle de andre ønsker å lage en slik film. Men det er for mange dårlige oppfølgerfilmer i verden.

 

Men Ewan McGregor, som har rukket å bli 39 år, sier at manuset må være bra. Selv var han lite imponert over «Trainspotting»-forfatter Irvine Welshs oppfølgerbok «Porno», som kom i 2002 og plukker opp hovedkarakterene ni år etter.

 

«Trainspotting»-regissør Danny Boyle er også interessert i en ny runde. Men ifølge The Times var Boyle og McGregor fremdeles uvenner i 2009 - et uvennskap som oppsto i 2000, da regissøren brøt et løfte til den skotske skuespilleren og i stedet ga hovedrollen i «The Beach» til Leonardo DiCaprio.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews