Efron beklager DiCaprio-sitat

(01.12.2009, sist oppdatert 01.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron har unnskyldt seg offentlig etter at han gjenga et råd han skal ha fått fra Leonardo DiCaprio under et intervju.

Til den britiske avisa The Times fleipet «High School Musical»-stjernen med at DiCaprio kom med et tips som hadde med heroin å gjøre - og nå angrer han på det han sa.

 

- Det er bare en måte du kan rote dette til på. Bare begynn med heroin, skal ha vært tipset Efron fikk fra «Titanic»-stjernen.

 

Nå føler Efron at hele sitatet ble misforstått og føler seg ganske tåpelig.

 

- Jeg kan ikke tro at jeg gjorde noe sånt mot ham. Det var en fleip, det var ment som en sarkasme, men det tok seg helt annerledes ut på trykk. Jeg var helt knust: Jeg prøvde å ringe til Leo og si: «Hør her, kamerat, jeg er veldig lei meg, det var ikke det jeg mente å si i det hele tatt». Det var den verste følelsen du kan tenke deg, sier han til det amerikanske nyhetsprogrammet Access Hollywood.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews