Eastwood med mye nytt på gang

(17.01.2011, sist oppdatert 17.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Clint Eastwood (81) har ingen intensjoner om å pensjonere seg med det første.

I fjor kunne vi se filmskaperens «Invictus», og han er tilbake i år med «Hereafter», med Matt Damon i hovedrollen. «Hereafter» beskrives som en film om et knippe mennesker som på ulike vis blir konfrontert med sin dødelighet, og filmen hadde nylig premiere i Norge.

 

Den etter hvert så erfarne filmskaper har ingen planer om å hvile på sine laurbær. Han sier til Daily Telegraph:

 

- Jeg har alltid lurt på hvorfor en som Billy Wilder sluttet å lage filmer da han nådde 60-årene, mens John Huston fortsatte å regissere - fra rullestolen.

 

- Det handler om hva du makter og evner i ulike faser av livet. Folk kan nå toppen i svært ulike aldre, sier han, og legger til: - Det er en portugisisk regissør som er 104 - og som fortsatt lager filmer!

 

Eastwood har ikke vært å se foran kamera siden «Gran Torino» i 2008, ettersom han har konsentrert seg om regissørkarrieren.

 

Og han har allerede et nytt prosjekt på gang - et samarbeid med Leonardo DiCaprio for en biografisk film om J. Edgar Hoover.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews