DiCaprio glad for oppveksten

(30.06.2010, sist oppdatert 30.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Leonardo DiCaprio mener at han fikk realisert sin drøm om å bli skuespiller fordi han vokste opp i Los Angeles.

Han begynte å dukke opp i TV-programmer og reklameinnslag allerede da han var bare 13 år gammel.

 

- Jeg husker at jeg allerede fra starten av, ønsket å bli skuespiller. Og ironisk nok bodde jeg i Los Angeles, men følte at jeg aldri kunne bli en del av den klubben. Så det var rett og slett det faktum at jeg var så nær filmstudioene at jeg hadde muligheten til å prøvespille etter skolen, sa DiCaprio i et intervju sendt i TV-programmet «Entertainment Tonight».

 

Den 35 år gamle filmstjernen understreker at han fortsatt er takknemlig for sin suksess og at han aldri vil ta noe for gitt.

 

- Jeg ble sugd opp i dette miljøet og føler meg utrolig heldig hver dag. Jeg føler det som om jeg har vunnet i tipping - og tar ingenting for gitt.

 

DiCaprio, som har følge med modellen Bar Rafaeli, elsker å slappe av med familie og venner selv om hans kjendisstatus er gjenstand for en og annen spøk.

 

- Det som gir meg bakkekontakt er mine venner og familie og ha muligheten til å fleipe og dyrke humoren. De ler av meg når det gjelder det meste og jeg tar igjen hver gang. Å ha muligheten til å være sammen med mennesker du kjenner og elsker og stoler på, får deg virkelig til å føle deg trygg når du er i filmbransjen.

(©NTB)

 


Les alt om Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews