DiCaprio ga Tarantino inspirasjon

(21.12.2012, sist oppdatert 21.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Leonardo DiCaprio ga regissør Quentin Tarantino en historisk bok til hjelp da regissøren innhentet ideer til slave-western-filmen «Django Unchained».

«Titanic»-stjernen ble umiddelbart fascinert av karakteren Calvin Candie - en hensynsløs plantasjeeier - og han ville bistå Tarantino med å utvikle karakteren. Han ga ham derfor ei antikvarisk bok om den menneskelige hjernen.

 

Han sier til magasinet Details: - Mange manusforfattere og regissører er svært enerådende, men Quentin er helt motsatt: Hans prosjekt handler om å få innputt fra skuespillerne og slik tilføre ulike nivåer til karakterene de spiller.

 

DiCaprio innrømmer at han var nervøs for rollen som Candie og å spille en så brutal og voldelig slavedriver. Han vurderte å gi ham noen formildende trekk. Men det var helt til han vekslet noen ord med Jamie Foxx og Samuel L. Jackson, som begge spiller slaver i filmen.

 

Han sier: - Jeg lurte på om jeg virkelig trengte å være så voldelig og forferdelig mot andre mennesker. Da sa Sam og Jamie: «Dersom du pynter på denne fyren, vil folk mislike deg. Du må kjøre på mot grensen». Det var det som fikk meg til å gjøre som jeg gjorde med denne karakteren. Når du begynner å lese litt om sukkerplantasjene, får du bare med deg det overfladiske av det som egentlig skjedde i dette landet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews