DiCaprio flau over «Titanic»-gjensyn

(28.03.2012, sist oppdatert 28.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Leonardo DiCaprio skal ha krympet seg av flauhet da han nylig bivånet seg selv på lerretet i «Titanic».

Det røper regissøren av tidenes mestselgende storfilm, James Cameron. Han var til stede sammen med DiCaprios medspiller Kate Winslet da en ny 3D-versjon av «Titanic» hadde premiere i London sist uke.

 

DiCaprio kunne ikke komme, fordi han var opptatt med filminnspilling. Men Cameron røpet at han hadde fått se deler av den «nye» versjonen av filmen - som kommer i anledning 100-årsmarkeringen for «Titanic"s tragiske endelikt.

 

- Jeg viste ham 18 minutter av den for noen måneder siden. Det var et godt gjensyn for oss, men enda morsommere var det å se reaksjonen hans. Han kunne knapt tro det. Han sa til meg «jeg er så ung og uerfaren. Se på meg», sier Cameron og legger til:

 

- Det var nesten så han krøp under stolsetet. Det var et godt øyeblikk.

 

Leonardo DiCaprio (37) hadde ikke engang fylt 22 år da innspillingen av storfilmen begynte. Han er for tiden i gang med filmene «Django Unchained», som er Tarantinos nye film. Den spilles for tiden inn i Louisiana, og DiCaprio har rollen som en sjarmerende - men sadistisk - slaveeiende plantasjeeier.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews