- DiCaprio er redd for å gifte seg

(16.08.2010, sist oppdatert 16.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Han smelter mangt et hjerte fra lerretet, men selv er Leonardo DiCaprio redd for å gifte seg.

Stjernen fra storfilmer som «Titanic» og «Inception», skal ifølge nye rykter snart fri til sin kjæreste gjennom mange år, den israelske modellen Bar Refaeli. Paret har vært litt til og fra i hele fem år - og DiCaprio skal ha fått hjelp av moren sin til å velge ut ring, skriver amerikanske sladrenettsteder. Men ifølge Digital Spy er det ikke sikkert det blir noe av bryllupet.

 

- Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å gifte meg ettersom jeg har sett altfor mange lykkelige forhold krasjlande, sier han.

 

Mange tenker da umiddelbart på motspilleren Kate Winslet, som skilte seg fra regissørektemannen Sam Mendes etter innspillingen av «Revolutionary Road». DiCaprio har uttalt seg om at det var store spenninger på filmsettet, hvor han spilte Winslets ektemann. Men han sier nå:

 

- Jeg vet egentlig ingenting om mine kollegers privatliv. Jeg vet bare om de er gode skuespillere eller regissører.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews