DiCaprio: Hollywood knakk ekteskapet til Winslet

(11.08.2010, sist oppdatert 11.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Leonardo DiCaprio tror det ble for tøft for Kate Winslet og ektemannen Sam Mendes og både jobbe og leve sammen.

DiCaprio og Winslet har vært bestevenner siden de spilte mot hverandre i gigantsuksessen «Titanic» (1997). I 2008 spilte de igjen sammen i dramaet «Revolutionary Road», som Winslets ektemann Sam Mendes regisserte.

 

I filmen spilte de et ektepar, og ifølge DiCaprio plaget det Winslet at Mendes synes det var helt greit å se henne kysse og spille inn sexscener med en annen mann rett foran ansiktet på ham.

 

- Når Sam begynte å fortelle henne nøyaktig hvordan hun skulle ha sex med meg, så likte hun det svært dårlig, fortalte DiCaprio til magasinet Reveal, og la til at det var på den tiden Winslet begynte å sette spørsmålstegn ved ekteskapet sitt.

 

Paret gikk fra hverandre i fjor etter å ha vært gift i seks år.

 

- Kate elsket å være kone. Noen mennesker er ment for å være gift, og jeg tror Kate er en av dem. Men Hollywood og filmindustrien kan være drepen for ekteskap, slår DiCaprio fast.

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews