Craig blir best betalte Bond

(19.11.2012, sist oppdatert 19.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Craig blir den best betalte Bond-skuespilleren gjennom tidene, etter å ha sikret seg en pen sum for to nye, kommende 007-filmer.

Craig, som for tiden er å se i sin tredje Bond-film «Skyfall», erklærte nylig at han var lei av agentrollen. Men det spørs om ikke de 31 millioner pundene (290 millioner kroner) han vil få utbetalt for de to nye Bond-filmene vil hjelpe på.

 

Det er på bakgrunn av suksessen til «Skyfall», som er blitt den mest innbringende James Bond-filmen av dem alle, at Craig har fått den solide lønnsøkningen, melder The Telegraph.

 

«Skyfall» har hittil spilt inn 3,9 milliarder kroner på verdensbasis.

 

For første film ut, «Casino Royal» i 2006, fikk Daniel Craig 17,5 millioner kroner for innsatsen. Toeren, «Quantum of Solace» fra 2008, innbrakte ham drøye 40 millioner kroner, mens innsatsen i «Skyfall» ifølge avisen skal ha blitt belønnet med 98 millioner kroner.

 

Dermed havner Daniel Craig blant de høyest lønnede i filmbransjen, akkurat litt under lønnen til Tom Cruise og Leonardo DiCaprio.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews