Affleck aktuell som Leos rival

(08.04.2011, sist oppdatert 08.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er flere stjerner som gjerne vil spille Leonardo DiCaprios erkerival i nyinnspillingen av «Den store Gatsby».

DiCaprio er allerede på plass på rollelisten som Jay Gatsby - Robert Redfords gamle rolle - når regissør Baz Luhrmann tar for F. Scott Fitzgeralds 20-tallsroman og gjør den i 3-D. Tobey Maguire er bekreftet som fortelleren Nick Carraway.

 

Nå melder Deadline.com at Ben Affleck er «i samtaler» om rollen som Tom Buchanan - som er gift med Gatsbys store kjærlighet Daisy, som vil spilles av Carey Mulligan.

 

Affleck må først unnagjøre regien på filmen «Argo», som handler om de amerikanske gislene i Iran i 1979. Men ifølge Deadline er begge filmene på Warner Bros, så mye tyder på at Affleck kan få ryddet plass i kalenderen.

 

Dermed knuses drømmen til Bradley Cooper, som nylig uttalte til The Times at han gjerne skulle tatt rollen som Tom Buchanan.

 

- For meg er han den beste karakteren i boken. Han er så komplisert. Han hater alt som er fremmed, er en alkoholiker, men har også en dyp oppfatning av klasseforskjeller. Den som får spille ham, må ta det pent - fordi det så lett kan bli gjort på standardmåten, der han bare er en rik dust ingen identifiserer seg med, sa Cooper.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.146 sec - 1 pageviews