Tror hun var et mishandlet dyr

(11.10.2012, sist oppdatert 11.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Leona Lewis tror hun vet hvorfor hun føler så sterkt for dyrevern.

- En del av meg føler det som om jeg i mitt tidligere liv var et dyr som ikke ble behandlet så pent. Jeg tror at hver eneste skapning har en sjel og følelser, sier den britiske sangeren til bladet Time Out London.

 

Hun engasjerer seg i kampen for dyrs rettigheter, og sa i 2008 nei takk til et fett tilbud fra det luksuriøse Harrods-varemagasinet om å åpne et salg. Årsaken var at det ble solgt pelser der. Hun har også stilt opp for dyrebeskyttelsen.

 

- Frykt og smerte og lidelse er ikke greit for noe levende vesen å føle hvis vi bevisst forårsaker det, sier Lewis.

 

Selv medgir hun å ha levd et «beskyttet liv», med foreldre som passet godt på henne. At hun levde halve livet i «eventyrland» har gitt henne skuffelser senere.

 

- Jeg har lært de siste årene at ikke alle har gode hensikter, selv om jeg alltid ser etter det beste i folk. Men jeg vil ikke la det gjøre meg kynisk, fordi jeg tror det er noe godt i alle, selv det verste mennesket.

(©NTB)

 


Les alt om Leona Lewis!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews