Lewis sliter med forholdet

(15.11.2009, sist oppdatert 15.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Leona Lewis opplever enorm suksess som artist men sliter mer med å lykkes på hjemmebane.

Leona Lewis avslører ifølge magasinet OK! at hun sliter med å få forholdet til å fungere. Sangeren har vært sammen med elektrikeren Lou Al-Chamaa i sju år, og har kjent ham siden hun var ti.

 

Hun sier at suksessen har gjort ting vanskeligere for dem, og sier: - Vel, for tiden har vi det bra sammen. Det er vanskelig noen ganger, det skal jeg ikke nekte for, men vi får det til å fungere. Jeg har vært igjennom det og vet at ikke alle forhold er perfekte.

 

Stjernen innrømmer også at hun er usikker på framtiden med elektrikeren og sier hun i alle fall ikke planlegger noe bryllup.

 

- Jeg ser ikke for meg at vi blir gift i nær framtid, du må virkelig være veldig sikker på noen før du gifter deg. Dessuten giftet ikke foreldrene mine seg før for fire eller fem år siden, så jeg tror ikke det er slik at du må gifte deg for å ha det bra sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Leona Lewis!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews