Kjærligheten tok slutt for Lewis

(21.06.2010, sist oppdatert 21.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Leona Lewis og hennes ungdomskjærlighet har gått hver til sitt.

Det ser ut til at berømmelsen slet på forholdet og til slutt sørget for kroken på døra, skriver britisk presse. Nå har i alle fall Leona Lewis og kjæresten Lou Al-Chamaa - som hun har kjent siden barneårene - gjort det slutt.

 

Lou, som tidligere arbeidet som elektriker er nå talentspeider for Sony Music. Han skal ha blitt grundig lei av det travle livet til kjæresten, med reising og konserter rundt om på kloden.

 

Foreløpig har ikke talspersoner for Lewis kommentert det påståtte bruddet, men en venn nær popsangeren sier til MailOnline at forholdet har strandet. Kilden sier: - Ettersom dette forholdet har vart så lenge, er det hele ganske komplisert. Men de har bestemt seg for at det beste er å gå hver sin vei.

 

Kilden avslørte videre at paret har hatt store problemer en god stund nå, ettersom Lewis har oppholdt seg mye i New York - mens Lou har bodd i London.

 

«Den profesjonelle sangeren har likevel fortsatt sin turné og spilte fredag kveld i Londons O2 Arena foran 12.000 fans», skriver MailOnline videre.

 

Kilden sier at Lewis er knust etter bruddet, og minner om at sangeren ville gifte seg med Lou. - En dag vil jeg og Lou gifte oss, det er jeg sikker på! Men det er et stykke vei dit. Vi er fortsatt unge, sa hun i fjor til The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Leona Lewis!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews