Rimes med hjemløs ungdom

(14.09.2011, sist oppdatert 14.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Artisten LeAnn Rimes slår seg sammen med organisasjonen Stand Up For Kids for å hjelpe hjemløs ungdom.

Hun har jobbet fram singelen «Give» og i en kampanjevideo møter hun et knippe hjemløse ungdommer, melder USA Today. Singelen skal også inkluderes på Rimes‘ kommende album, «Lady & Gentlemen».

 

Ungdommene vi ser i videoen er fra Chicago, og 29 år gamle Rimes forteller nå at disse har forandret mye for henne - blant annet hennes syn på hjemløse.

 

I et innlegg på sin egen hjemmeside, skriver hun: «Mitt liv er for alltid forandret etter denne erfaringen. En ting de alle forteller meg, er at ingen ser dem i øynene når de møter dem på gata. De føler på dyp ensomhet - ja, en følelse av å knapt eksistere. Jeg skal fra nå av alltid se hjemløse inn i øynene - og smile. Det smilet kan gjøre dagen for dem.»

 

Videoen åpner med den sterke beskjeden: «13 unge dør på gata hver dag». Deretter får de hjemløse tenåringene snakke om sine erfaringer fra livet på gata før en ny beskjed dukker opp på skjermen. Her står det at man regner med at 25.000 unge er hjemløse - bare i Chicago. Kampanjevideoen ender med at de unge synger med Rimes, samt informasjon om hvordan man kan støtte Stand Up For Kids.

(©NTB)

 


Les alt om LeAnn Rimes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.471 sec - 1 pageviews