LeAnn Rimes kobles romantisk til motspiller

(18.03.2009, sist oppdatert 18.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sangeren og skuespilleren LeAnn Rimes skal ha innledet en romanse med Eddie Cibrian.

26-åringen, som giftet seg med en av sine dansere, Dean Sheremet, i 2002, ble sett mens hun kysset sin mannlige motspiller som hun traff da de spilte inn TV-filmen «Northern Lights», ifølge magasinet US Weekly.

 

Opptak gjort med overvåkingskameraer fra populære utesteder som Mosun og Club M i Laguna Beach viser at de holder hverandre i hendene og kysser under en romantisk middag for to.

 

Paret skal også ha leid seg inn på Malibu Beach Inn 14. mars og oppholdt seg på rommet i tre timer.

 

Mike Robe, som har regissert den amerikanske filmen som bygger på en roman skrevet av Nora Roberts, snakket nylig om det «sterke båndet» mellom LeAnn og den 35 år gamle skuespilleren.

 

- Fra det øyeblikket vi gjorde prøveopptak, utviklet det seg et sterkt bånd og et varmt forhold mellom LeAnn og Eddie, sier han.

 

Eddie Cibrian, som nylig har vært å se i amerikanske TV-serier som «Ugly Betty» og «Samantha Who?», giftet seg med modellen Brandi Glanville i 2001 og paret har to sønner sammen på henholdsvis 5 år og 2 år.

(©NTB)

 


Les alt om LeAnn Rimes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews