LeAnn Rimes har det vanskelig

(19.03.2009, sist oppdatert 19.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sangeren og skuespilleren LeAnn Rimes sier hun har det vanskelig etter meldinger om at hun har vært utro.

26-åringen, som har vært gift med danseren Dean Sheremet siden 2002, har bedt om fansens støtte etter at hun ble filmet mens hun kysset sin TV-seriemotspiller Eddie Cibrian (35).

 

- Dette er en vanskelig tid for meg og mine kjære, men jeg setter pris på at dere støtter meg videre. Jeg vil gjerne forsikre dere om at dette er et sted der dere kan lese ting direkte fra meg og som dere alle vet, ikke alt i våre liv er svart og hvitt, skriver hun på sin .

 

LeAnn fortsetter med å oppfordre fansen til «å ha tro» på henne.

 

Rimes la ut meldingen på internett etter påstandene om at hun har en romanse med Eddie Cibrian som hun spiller mot i serien «Northern Lights».

 

Opptak gjort med overvåkingskameraer fra populære utesteder som Mosun og Club M i Laguna Beach viser at de holder hverandre i hendene og kysser under en romantisk middag for to.

 

Paret skal også ha leid seg inn på Malibu Beach Inn 14. mars der de oppholdt seg på rommet i tre timer.

 

Eddie Cibrian, som har vært å se i amerikanske TV-serier som «Ugly Betty» og «Samantha Who?», giftet seg med modellen Brandi Glanville i 2001. Paret har to sønner sammen på henholdsvis 5 år og 2 år.

(©NTB)

 


Les alt om LeAnn Rimes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews