Sabrina avviser voldskritikk

(19.01.2011, sist oppdatert 19.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Sabrina avviser kritikken om at hennes single «I Wanna Shoot Lady Gaga» har noe som helst å gjøre med massakren i Tucson, Arizona tidligere denne måneden.

Det var Coalition to Stop Gun Violence som forrige uke gikk ut og ba personen som sto bak sangen om å trekke den tilbake og beklage. Sabrina forteller nå til RadarOnline at hun synes det er avskyelig at noen kan knytte sangen hennes til skytetragedien.

 

- Dette sangkonseptet ble planlagt flere måneder før skytingen fant sted, uttaler hun til nettstedet. Og legger til at hun aldri ville unnskyldt seg for noe hun føler så sterkt for.

 

- «I Wanna Shoot Lady Gaga» er ikke slem eller ond, den er bare humoristisk, påpekte hun.

 

- Det eneste som kan få meg til å komme med en unnskyldning, er hvis Lady Gaga beklager de skadene hun har gjort på samfunnet vårt med sin ugudelige perversjon og alt det ille hun hjelper til med å spre ut i verden.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews