Søstrene Gaga stilte samlet

(08.06.2011, sist oppdatert 08.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga tok med lillesøsteren Natali Germanotta på prisutdeling denne uken.

Nå 19 år gamle Natali har tidligere vært å se på videoen til søsterens fjorårslåt «Telephone», der hun spilte innsatt, og det har tidligere vært skrevet at hun har tatt sangtimer i håp om å kunne bli med storesøsteren som bakgrunnsdanser.

 

Samtidig studerer lille-Gaga motedesign ved Parsons The New School for Design i New York, ifølge Gawker.com.

 

Mandag mottok Lady Gaga den høythengende prisen The Fashion Icon Award av CFDA, som er rådet for amerikanske motedesignere. Hun møtte opp i følge ikke bare med lillesøsteren, men også med foreldrene Joseph og Cynthia Germanotta.

 

Og under prisutdelingen røpet Lady Gaga hvordan hun fikk vite om prishederen: Det var i en tekstmelding fra Vogues allmektige sjefredaktør Anna Wintour. Gaga trodde tekstmeldingen kom fra en annen Anna, og svarte tilbake «Yes, bitch, we did it» - hvorpå Wintour rolig svarte «så fint».

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews