Sørgende Lady Gaga skapte kaos

(16.02.2010, sist oppdatert 16.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga skapte kaos for arrangørene av Brit Awards gjennom å ønske å gjøre om på hele sin planlagte opptreden - fordi hun sørger over Alexander McQueen.

Dermed ble hun flyttet vekk fra den beste konserttiden, og kan angivelig også risikere å få en saftig regning fra arrangørene.

 

Opprinnelige skulle snodige Gaga komme kjørende inn på scenen i en grønn, opp-pimpet Rolls-Royce fylt med instrumenter, iført en «vannkjole» som ingen har sett, og fremføre en medley av sine hitlåter - inklusive «Poker Face». Showet var for lengst koreografert og innøvd, og alle rekvisittene anskaffet.

 

I stedet er hun i så dyp sorg over den avdøde moteskaperen Alexander McQueen, som bidro til hennes særegne stil, at hun ville gjøre en akustisk opptreden fordi det var det eneste «passende».

 

Ifølge The Sun truet Lady Gaga først med å gå på scenen kun iført en svart turndrakt og synge akustiske versjoner av «Telephone» og mer ukjente egne sanger. Men hennes egne assistenter skal ha frarådet en ren McQueen-hyllest fordi det ville virke krast.

 

Men ny scenerigg trengs likevel, og Lady Gaga skal ha gått med på å betale ekstraregningen, som ifølge Daily Mirror kan komme opp i 100.000 pund.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.236 sec - 1 pageviews