Perez Hilton satser på musikk

(24.03.2010, sist oppdatert 24.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Leona Lewis skal opptre på bursdagsfesten til kjendisbloggeren Perez Hilton, som nå kan bli en viktig aktør også i musikkbransjen.

Hilton fyller 32 år i mars, og til feiringen førstkommende lørdag har han i tillegg til Leona også spurt artister som Liza Minnelli, Eve og Nicole Scherzinger om å opptre.

 

Tidligere har Perez Hilton fått artister som Christina Aguilera og Jonas Brothers til å stille opp som fødselsdagsartister. I en twittermelding til Lady Gaga lover han også å danse til låtene hennes «med mange små monstre».

 

Mandag sprakk nyheten om at Perez Hilton også satser på et ukentlig radioshow, som vil ta opp konkurransen med «American Idol»-programleder Ryan Seacrests populære morgenprogram.

 

Det var Billboard som kunne melde Perez Hilton satser på et radioprogram som både vil spille en miks av populær musikk og nye låter, og være en plattform for intervjuer, der han også ønsker å gå dypere.

 

Under bransjefestivalen South By South West som foregår nå i Austin, Texas hadde Hilton i helgen en showcase med musikalske gjester som Hole, Snoop Dogg, Estelle, Macy Gray og nykommerne Marina & The Diamonds og Alphabeat.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews