Mika vil helst glemme tenårene

(07.09.2009, sist oppdatert 07.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Mika lot seg inspirere av sin ville ungdomstid da han laget det nye albumet «The Boy Who Knew Too Much», men sier han nå helst vil glemme sine unge år.

- Det er fortsatt glad popmusikk. Jeg trengte å frigjøre meg fra min oppvekst - jeg var en sprø, tilbaketrukket tenåring, sier han til den britiske avisa Daily Star.

 

26-åringens kommende album, som følger opp «Life in Cartoon Motion» fra 2007, har også med en hevngjerrig sang om et forhold som går i stykker, inspirert av et selvopplevd brudd.

 

- Det er tatt med en sang som heter «Rain», som er et brev om et brudd, men jeg tenkte det ville være morsomt å legge en diskorytme bak den. Det er min form for hevn - jeg er en ganske passiv-aggressiv person. Mange artister beskytter seg selv mer på sitt andre album. Jeg gir blanke i hvordan jeg blir oppfattet. Kjente folk er kjedelige og tenker bare på seg selv, sier han.

 

Til som ledsager hans nye single «We Are Golden‘», som ble sluppet i Storbritannia mandag, ble Mika bedt om å oppføre seg som en tenåring og endte opp med å kaste klærne.

 

- Regissøren som laget «Paparazzi» for Lady Gaga spurte hva den 17 år gamle utgaven av meg selv ville ha på seg. Jeg sa underbuksene, og så sto jeg der i hvit bokser og viste fram musklene. Jeg hadde nesten lyst til å kaste opp, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews