Lopez: - Inspirert av Gaga

(17.06.2011, sist oppdatert 17.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

De har vidt forskjellig stil og uttrykk. Likevel sier Jennifer Lopez at hun er en stor fan av den eksentriske popartisten Lady Gaga.

Lopez, som for tiden er å se på TV-skjermen som dommer i «American Idol», sier hun blir inspirert av kreative mennesker som Gaga. I et intervju med MTV sier J. Lo, som arbeidet med Gaga på sitt nyeste album «Love»:

 

- Jeg blir alltid motivert av andre artister og inspireres av dem. Når jeg ser andre gjøre store ting, får jeg lyst til å gjøre store ting selv.

 

Lopez sier videre om Gaga: - Jeg digger hennes sans for både tekst og melodi, hun er veldig interessant. Hun skaper ting du ikke hører hver dag.

 

Hun legger til: - Jeg elsker virkelig ting hun hjalp meg med å jobbe fram, og som jeg gjorde til mitt eget. Jeg er glad jeg har samarbeidet med henne. Jeg føler meg heldig som fikk oppleve det.

 

Men Lopez har ingen planer om å kuppe Gagas eksentriske klesstil. Kjøttkjolen og eggstuntet får hun ha for seg selv:

 

- Jeg er ikke en person som ser til andre for å finne ut hva jeg skal gjøre. En sann artist er en individualist som finner sin egen greie, slår Lopez fast.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews