Lateksbryllup for Brand og Perry

(22.06.2010, sist oppdatert 22.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Russell Brand og Katy Perry gifter seg, blir det i lateks.

Paret skal angivelig ha søkt hjelp hos Lady Gagas kostymedesigner, den prisbelønnede fetisjistspesialisten Atsuko Kudo - som skapte den røde nonnedrakten i lateks som Gaga bruker i sin homoerotiske musikkvideo til «Alejandro».

 

- Russell og Katy har begge en svart sans for humor, og er store fans av Lady Gaga. De ønsket seg unike plagg og ingen andre kler seg som henne noe sted i den siviliserte verden. Bryllupet vil helt klart bli annerledes, sier en kilde nær paret til The Sun.

 

Videre heter det at Atsuko Kudo er blitt forespurt, og har sagt ja til oppdraget - der hun skal lage bryllupsantrekk til både ham og henne.

 

Selv om Katy Perry alltid har kledd seg på kanten, har hun den siste tiden vist seg stadig oftere i lateksantrekk. Til Access Hollywood bedyrer hun sin kjærlighet til materialet:

 

- Det er antakelig det mest komfortable jeg kan ha på meg fordi det holder seg på. Du svetter litt, men det passer perfekt. Det får deg til å se tynnere ut enn du er. Men de er vanskelige å få av seg, fordi du er litt svett. Det er som å prøve å fjerne en ballong fra hoftene dine.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews