Lady Gaga vil ha lik i liveshowet

(23.06.2010, sist oppdatert 23.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kontroversielle Lady Gaga fortsetter å strekke grensene - og vil nå ha med seg menneskelik på scenen.

Hun skal ifølge The Sun være i forhandlinger med beryktede, tyske anatomieksperten Günther von Hagens, kjent for å ha oppfunnet en metode å bevare døde kropper på gjennom å trekke ut all væske og erstatte den med en plastikklignende substans.

 

Von Hagens? utstillingsserie «Body Worlds» har tiltrukket seg 26 millioner publikummere, som har strømmet til for å se hele kropper i livaktig posering og dissekert for å vise ulike deler av anatomien.

 

Nå kan ting tyde på at «den nye Frankenstein», som han er blitt kalt, blir Lady Gagas nye samarbeidspartner når hun nå vil fornye sin «The Monster Ball»-turné før hun skal innta Las Vegas 13. august.

 

- Hun er fascinert av Gunthers liv og virke, og ser en beslektet sjel som hun håper å møte i New York. De har hatt kontakt på e-post og det har gått bra. Hun er ivrig etter å få med noen av «Body Worlds»-elementene i sitt show. Det ville vært en bra måte å toppe turneen med, med noe som ingen har gjort før, sier en venn av Gaga til avisen.

 

Lady Gaga turnerer i USA ut september før hun på ny tar turen til Europa og blant annet gjør to konserter i Oslo 16. og 17. oktober. Med eller uten lik i lasten.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews