Lady Gaga vil bli hattemaker

(19.05.2010, sist oppdatert 19.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hun er superstjerne og kjent for sine ekstravagante og fantasifulle kostymer.

Men Lady Gaga vil gjerne være noe mer enn et popfenomen. Hun vil nemlig lære seg hattemakerkunsten, dersom vi skal tro svenske Aftonbladet.

 

Den 24-årige artisten har også tidligere vært med på å utforme hodeplagg, da i samarbeid med den kjente irske hattemakeren Philip Treacy, som har hjulpet henne å finne fram til scenekreasjoner.

 

Men nå vil hun altså ta steget inn i hattemakerbransjen, og har søkt om praksisplass hos nevnte hattemaker, ifølge britiske Vogue.

 

- Søknaden kom inn til oss for en stund siden. De kom veldig godt overens og hun har søkt om praksisplass hos oss. Foreløpig er ingenting avklart, sier en talsperson for Treacy.

 

En kilde sier til magasinet Us at Lady Gaga lengter etter å prøve seg på noe nytt.

 

- Gaga er lei av låtene sine nå. Det er derfor hun endrer på både låtene, sceneklærne og sceneshowet for hver etappe av turneen. Hun trenger stadig nye utfordringer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews