Lady Gaga stjal showet fra Yoko Ono

(04.10.2010, sist oppdatert 04.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Med rumpa nesten bar stjal Lady Gaga showet fra Yoko Ono da hun gjestet konserten til We Are Plastic Ono Band i Los Angeles i helgen.

Plastic Ono Band er den løselig sammensatte supergruppen som John Lennon og Yoko Ono dro i hop for 40 år siden. Med på scenen var foruten Yoko Ono også Lennons sønn Sean Lennon, samt Thurston Moore og Kim Gordon fra Sonic Youth.

 

- Jeg har aldri gjort en konsert i L.A. så jeg er svært begeistret for omsider å gjøre det, erklærte Lennons enke fra scenen, melder Daily Mail som også bringer .

 

Også Lady Gaga (24) var svært begeistret der hun stolpret rundt på scenen på skyhøye plattformsko, som gjorde at hun raget langt over lille Yoko Ono. Hun var iført et - til seg å være - ganske moderat sceneantrekk: En gjennomsiktig kroppsstrømpe med paljetter som dekket det meste unntatt bakenden.

 

- Vi er Plastic Ono. Jeg fikk være med som gjesteartist i dag, for et legendarisk band + mor, Yoko, tvitret Gaga, som også uttrykte hvor fornøyd hun var med at «The Fame» lå på Billboard-listen for 100. uke på rad.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews