Lady Gaga snakket varmt om cannabis

(19.09.2012, sist oppdatert 19.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Da Lady Gaga nylig gjestet Amsterdam, fyrte hun tilsynelatende opp en joint og benyttet sjansen til å snakke varmt om cannabisens fortreffelighet fra scenen.

Amsterdam er et yndet sted for den som vil ta seg et blås av annet slag enn tobakk. Dette lot heller ikke Lady Gaga gå upåaktet hen da hun nylig holdt konsert i byen, viser en videosnutt som er publisert av The Sun.

 

- Å, den er virkelig! utbrøt Lady Gaga da hun plukket opp en joint som ble kastet opp på scenen og snuste inn lukten. Deretter tok hun seg noen trekk.

 

Artisten tok seg også tid til å snakke litt om sin entusiasme for cannabis, dens medisinske fortreffelighet og at hun har kuttet ned på drikkingen.

 

- Fri cannabis! Jeg ser cannabisbladet som det nye fredsmerket. Det er som å si at alle trenger å ta seg et blås og at alt kommer til å ordne seg, sa Lady Gaga og tullet med at hun også skulle ta seg en prat med president Obama om saken.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews