Lady Gaga sliter med ensomhet

(02.12.2009, sist oppdatert 02.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den fargerike «Poker Face»-stjernen Lady Gaga avslører at hun lider av kronisk nedstemthet.

Det går veien for den amerikanske artisten Lady Gaga som opplever stor suksess på scenen og som plateartist. Men privat er det visst nok ikke like rosenrødt.

 

Artisten er blant de ti personlighetene som TV-profilen Barbara Walters har intervjuet for innslaget «The 10 Most Fascinating People of 2009». Programmet sendes 9. desember i regi av TV-nettverket ABC og det er i forbindelse med dette programmet at Gaga har lettet på sløret.

 

Ifølge blant annet IMDb sier artisten at hun lider av kronisk nedstemthet og at hun føler seg ensom når hun er på turné. Hun sier:

 

- Aller mørkest var det i Australia i mai. Jeg var overveldende trist, og jeg visste ikke hvorfor - jeg hadde jo alle disse tingene som jeg burde være lykkelig over. Jeg husker jeg så maskaraen flyte i strie strømmer nedover kinnene, og jeg tenkte: «Det er OK å være trist». Jeg har lært meg å elske min tristhet.

 

Og aldri så vondt at det ikke er godt for noe. De mørke stundene er bra for kreativiteten, avslører hun. - Jeg fikk studiotid og spilte i timevis og jeg skrev det som kommer til å bli det største albumet i løpet av karrieren min, samt en vakker sang om faren min.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews