Lady Gaga slipper leppestift

(02.03.2010, sist oppdatert 02.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga møtte pressen i London 1. mars da hun bidro under MAC Cosmetics VIVA GLAM-kampanjen, ledet av Sharon Osbourne.

Kampanjen skal samle inn penger til kvinner som på en eller annen måte er berørt av hiv eller aids, og Gaga og Cindy Lauper har gått sammen om å lansere en leppestift som skal minne kvinner på å putte en kondom i veska - når de går på date.

 

I forbindelse med kampanjen, uttalte Gaga (23): - Selv har jeg valgt å være singel på dette stadiet av livet, ettersom jeg ikke har tid til å bli kjent med noen. Og vet du hva? Det er helt ok. Også Lady Gaga kan leve i sølibat, sier hun ifølge BreakingNews.ie.

 

Gaga - som egentlig heter Stefani Germanotta - avslørte også at hun ikke er den som hopper til sengs med hvem som helst.

 

- Dersom du ikke kjenner vedkommende, bør du ikke gå til sengs med dem. Det er ok å si det nå, vi har vokst opp og vet nå at vi ikke kan være så frilynt når det gjelder kjærlighet.

 

Mac Viva Glam Cyndi and Gaga-leppestiften vil bli tilgjengelig fra mandag 15. mars, og alle inntekter går til hjelpeprogrammet.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.208 sec - 1 pageviews