Lady Gaga singel og dater ikke

(13.05.2011, sist oppdatert 13.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Utagerende som hun er på scenen, så tar Lady Gaga det mer med ro privat. Hun er singel igjen, og har ikke datet noen siden det ble slutt med kjæresten Luc Carl.

Det røpet Lady Gaga da hun var gjest på «The Graham Norton Show» torsdag. Hun og Luc Carl, som ifølge sin egen Twitter-biografi har vært alt fra bartender og musiker til nattklubbmanager, forfatter og personlig trener, har vært sammen i lengre tid - men forholdet har vært turbulent.

 

De fant tilbake til hverandre i fjor sommer, men på vårparten i år tok det slutt. Ryktene har løpt, men nå bekrefter Gaga det selv:

 

- Nei, jeg har ikke kjæreste og jeg har ikke vært ute på date i den senere tid, sa hun på TV-showet.

 

I stedet turnerer den 25 år gamle eksentriske sangfuglen verden rundt, samtidig som hun forbereder albumslippet på «Born This Way». Torsdag opptrådte hun for 150 heldige utvalgte på en intimkonsert i London, på den eksklusive klubben Annabel‘s.

 

Lady Gaga spilte fem sanger fra det kommende albumet, for et kjendispublikum der blant andre Kate Moss, Florence Welch, Will.i.am og Geri Halliwell var til stede.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews