Lady Gaga lanserer nytt sosialt nettverk

(10.02.2012, sist oppdatert 10.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Superstjernen Lady Gaga gir fansen en ny virtuell møteplass.

For Lady Gaga-fans som ikke synes det holder å følge popstjernen på Twitter eller være fan av henne på Facebook, har stjernen nå lansert et nytt nettsted.

 

På littlemonsters.com (little monsters er kjælenavnet artisten har på fansen sin) kan Lady Gaga-tilhengere møte likesinnede og dele bilder, videoer, historier og sin generelle beundring for den originale artisten, melder CNN.

 

Så langt er nettsiden helt i startfasen og man kan kun bli medlem hvis man har fått invitasjon. Det er likevel ventet at nettverket vil bli åpent for alle om en stund.

 

- Vårt firma jobber med å knytte miljøer enda tettere sammen på nett, og vi bruker Lady Gagas fanbase for å finne optimale løsninger på dette. Vi tror vi kan forandre verden, sier Matt Michelsen som er direktør for Backplane, firmaet bak nettsiden.

 

Lady Gaga er selv en ivrig bruker av sosiale medier. Hun er blant annet den mest populære personen på Twitter med hele 19 millioner følgere, men artisten nøyer seg ikke med å kommunisere med fansen på nett. I april reiser hun ut på en ny, verdensomspennende turne.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews