Lady Gaga frykter maniske fans

(13.10.2010, sist oppdatert 13.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Norgesaktuelle Lady Gaga er så redd for enkelte av sine fans at hun har sørget for å ha en livvakt inne i leiligheten sin i New York.

Vedkommende passer på henne mens hun sover fordi hun frykter å bli drept av en manisk tilhenger slik som John Lennon ble.

 

- Gaga synes at enkelte av brevene hun får fra fansen er ganske skremmende. De kan skrive ting som at de ikke vil være lykkelige før de dør sammen med henne. Sikkerhetsvaktene er i nærheten hele tiden. Hun blir mer og mer avhengig av dem og går ingen steder alene. Livvakten hennes sitter til og med i rommet hennes når hun sover, sier en kilde til magasinet Heat.

 

- Hun er bekymret for måten John Lennon døde på og frykter at det samme skal skje med henne. Hun har forferdelige tanker om at det er noen som vil drepe henne.

 

Men det er en som ikke er særlig begeistret for de nye sikkerhetsrutinene og det er Lady Gagas kjæreste Luc Carl.

 

- Luc er blitt ganske så lei av å ha vaktene rundt seg hele tiden. Når de er hjemme hos Gaga, så ødelegger det stemningen. Men han skjønner at det får henne til å føle seg trygg, sier kilden videre.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews