Lady Gaga er en lykkelig rollemodell

(12.04.2010, sist oppdatert 12.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gage (23) vil være et forbilde for sine fans og prøver derfor å ikke være like selvopptatt som en del andre artister, sier hun.

- Når du er i offentlighetens søkelys, er du et forbilde enten du vil det eller ei, og jeg vil være det. Jeg er ikke en selvopptatt artist som ikke bryr seg om fansen sin. Jeg handler ikke bare om musikk. Jeg ser utover salen i O2 i London, og det er 18.000 hylende unge mennesker der og jeg har et ansvar for dem. Og du er en idiot hvis du ikke er klar over det, sier hun.

 

Hun kunne nylig også fortelle at hun skrev den første låta til sitt nye album under den britiske delen av sin Monster Ball-turne i Liverpool.

 

- Jeg har allerede skrevet den første singelen til det nye albumet, og jeg lover dere at dette albumet er det beste så langt i karrieren min. Det er vår generasjons tittelmelodi. Jeg skrev den til dere på grunn av dere da jeg var i Liverpool, og det er det beste jeg noensinne har laget, sier hun til sitt fannettsted Gagadaily.com.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews