Lady Gaga bet hodet av julenissen

(17.12.2010, sist oppdatert 17.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det spørs om nissen legger veien om Lady Gagas hus på julaften. For snill har hun ikke vært - hun bet hodet av julenissen på scenen.

Det var en trofast fan som kastet en julenissedukke opp til Lady Gaga da hun opptrådte på Londons O2-stadion torsdag, skriver Gigwise.com.

 

Popsærlingen tok imot gaven - men overrasket den glade giver og resten av publikum ved nærmest å bite av hodet på nissefar, før hun gjorde kort prosess ved å tråkke den i filler med hælen.

 

- Jeg hater høytidene. Jeg er alene og miserabel, din j.... tøyleke, sa hun til sitt forsvarsløse offer, før hun tilføyde:

 

- Dessuten var han full av kjemikalier som ikke passer for barn.

 

Etter London, der hun også spiller fredag, setter Lady Gaga kursen for Paris og de to siste konsertene hun gjør i år. Deretter har hun spillefri til februar.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews